Türkiye'nin İlk ve Tek Web Tabanlı Merkezi Muhasebe Sistemi

x
E-Dönüşüm
Kaynaklar
Destek Talep
Tanıtım Talep
Gizlilik Politikası PDF Yazdır e-Posta

6698 No.lu Kişisel Verilerin Korunması Kanunu Gereği Zorunlu Bilgilendirme 

TÜRMOB-TESMER olarak, müşterilerimizin özel hayatlarının gizliliğine saygı duyuyor ve önem veriyoruz. Bu nedenle müşterilerimizin kişisel verilerininkullanılmasında, müşterilerimizin temel hak ve özgürlüklerini korumak amacıyla yürürlükte olan 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu hakkında bilgi vermek istiyoruz.

Müşterilerimiz kişisel verilerini genel merkezimiz, temsilcilikler, web sitesi ve çağrı merkezi gibi kanallardan; sözlü, yazılı ya da elektronik ortam üzerinden bize iletebiliyorlar.

Biz bu verileri;

  • Her zaman güvenle saklıyor,
  • Luca uygulamaları kapsamındaki işlemleriniz için kullanıyor,
  • Müşterilerimizin onayı dışında ya da kanunun izin verdiği kuruluşlar dışında kimseyle paylaşmıyoruz.

Dilediğiniz zaman bize başvurarak;

  • Kişisel verilerinizin kullanılma amacını,
  • Hangi kuruluşlarla ve ne amaçla paylaşıldığını öğrenebilirsiniz.
  • Eksik ya da hatalı kaydedilen ya da kullanılan bilgilerinizin düzeltilmesini,
  • Kanunda öngörülen şartlar sağlanmışsa bilgilerinizin silinmesini ya da yok edilmesini,

Kanun kapsamındaki haklarınızdan yararlanmak için başvurularınızı yazılı olarak aşağıda belirtilen merkez adresimize iletebilir, detaylı bilgi almak için TBMM’ye ait resmi internet sitesinden kanunu inceleyebilirsiniz.

Ayrıca Kişisel Verileri Koruma Kurumu’nun internet sayfasını ziyaret edebilirsiniz.

Kurum Bilgileri

TÜRMOB-TESMER Temel Eğitim ve Staj Merkezi (“TÜRMOB-TESMER”)

Adresi  : Dikmen Cad. No:562 Dikmen/Ankara

Telefon: +90(312) 475 53 00

Faks:+90(312) 475 60 05

Web Adresi: www.turmob.org.tr

                     www.tesmer.org.tr

                     www.luca.com.tr

GİZLİLİK POLİTİKAMIZ:

TÜRMOB-TESMER, LUCA uygulamaları kapsamında vermiş olduğunuz bilgilerin gizliliğini korumak amacıyla aşağıda belirtilen temel kuralları benimsemektedir.

  • Luca uygulamaları kapsamında girilen bilgilerin güvenliği açısından kurumumuz sistem ve internet altyapısı en güvenilir seviyede tutularak gerekli önlemler alınmıştır.
  • Kurumumuz personeli tarafından müşteri bilgilerine erişimler, işin yapılabilmesi için gereken en kısıtlı yetki seviyesi ve görevler ayrılığı prensibi esas alınarak düzenlenmiştir.
  • Kurumumuz sözkonusu bilgileri müşterilerin onayı dışında ya da yasal bir yükümlülük altında bulunmadığı sürece herhangi bir üçüncü şahıs, kurum ve kuruluş ile paylaşmayacaktır. 
  • Kurumumuz bu bilgileri sadece gerekli yetkiler ve yasal düzenlemeler çerçevesinde açıklayabilecektir
  • Web Sitemiz diğer web sitelerine link vermektedir. Gizlilik Politikamız'da yer alan taahhütlerimiz sadece web sitemiz içerisinde geçerlidir ve diğer web sitelerini kapsamamaktadır.

Web Sitemiz'den link ile gidilecek diğer web sitelerindeki kullanım ile ilgili o sitelere ait gizlilik güvencesi ve kullanım şartları geçerlidir. Web sitemizden içerik maksatlı veya başka bir maksat ile geçilen diğer web sitelerinin bilgi kullanımı, etik ilkeleri, gizlilik prensipleri, nitelik ve servis kalitesi ile bu sitelerde oluşabilecek herhangi bir maddi / manevi zarar ve kayıplardan TÜRMOB-TESMER sorumlu değildir.

  • TÜRMOB-TESMER, destek hizmetler almak amacıyla farklı kuruluşlarla çalışılması durumunda, bu firmaların kurumun gizlilik standartlarına ve şartlarına uymalarını sağlayacaktır. 

Saygılarımızla, 
TÜRMOB-TESMER