Noterler Birliği – LUCA Entegrasyonu

LUCA’dan Bir Yenilik Daha; Noterler Birliği – LUCA Entegrasyonu


Üyelerimizin iş yükünü azaltmak, daha verimli, pratik ve güven içinde çalışmalarını sağlamak ilkemiz oldu. Bu düşünce ile yepyeni bir entegrasyona daha imza attık. Daha önce gerçekleştirdiğimiz banka hareketleri entegrasyonları ve fatura aktarımı gibi zamandan tasarruf sağlayan yeniliklerimize şimdi de Noterler Birliği – SMMM Defter Bilgi Giriş Entegrasyonu’ nu ekledik.


Tek bir hareket ile LUCA’nın içinden Noterler Birliği sayfasına girmeden işlemleri gerçekleştirmek artık mümkün. Noterler Birliği SMMM Defter Girişini otomatik olarak yapan bu entegrasyon sayesinde LUCA’dan ayrılmadan, işlemleri tek bir sayfa üzerinden yapmak son derece kolaylaştı ve zaman tasarrufu sağladı. Böylece; defter bilgi giriş işlemleri, toplu olarak çok daha güvenli ve hızlı yapılabildiğinden hem iş yükü azalmış, hem daha verimli çalışma ortamı sağlanmıştır.


Gelecekte hem meslek mensuplarımızın istekleri, hem mevzuat doğrultusunda gerçekleştireceğimiz yenilikleri LUCA üyelerimizin hizmetine sunmaya devam edeceğiz.

Sisteme Giriş